extra sizze

penis förstoring

Olika metoder för att förstora en penis är alla tillgängliga över hela världen med var och en av deras framgång nivå. I åratal män har hänge sig åt olika metoder att utvidga sin penis storlek. Denna sökning beror på det faktum att varje människa vill bevisa sig åt sin kvinna sexuellt och för att tillfredsställa henne. Med tanke på de olika metoderna för att förstora en penis och deras säkerhet, kommer en del att beskrivas här.

1. Penis utvidgningen kirurgi: Detta innebära att öka längd och omkrets på penis genom att utföra någon operation på penis. Den förlänger kan uppnå genom att skära de uppskjutande ligament som fäster penis till blygdbenet medan gjorden ökningen uppnås genom att helt enkelt injicera liposucted fett tas från buken i penisskaftet.

Penis utvidgningen kirurgi Effektivitet: Under läkningsprocessen kan den omvända effekten, som är penis förkortning uppstå på grund av den stärka och minskningen som uppstår under läkningen. Detta sker endast i ringa fall.

Penis utvidgningen kirurgi Säkerhet: riskerna med peniskirurgi omfattar, permanenta ärr, infektioner, dåligt läkande sår etc.

2. Penispumpar: Den här enheten fungerar genom att dra stora volymer blod i svällkropparna. Detta kommer nu att leda till svullnad av svällkropparna och sedan förstora penis tillfälligt.

Penis Pump Effektivitet: Penis pump metoden för att förstora en penis har liten effekt eftersom det inte ger permanent utvidgning. Detta beror på att under tankn naturliga blodflödet till penis slutar och syre matas inte till penisvävnad.

Penis Pump Säkerhet: Med hjälp av penis pump för att förstora penis kan orsaka blåmärken, brott på kapillärer och blodkärl i penis om för mycket tryck appliceras och fullständigt stopp av blodflödet till penis under en session.

3. Penisförstoringspiller: Till skillnad från penispumpar, penisförstoringspiller ökar blodflödet till penis och piller producerar också könshormoner.

Penis utvidgningen piller Effektivitet: Dessa piller gör din erektion mycket hårdare och tjockare men knappast främja permanent ökning i storlek. Penisförstoringspiller ger goda resultat när den används med naturliga penisförstoringspiller.

Penisförstoringspiller Säkerhet: Vanliga ingredienser penis utvidgningen är alla säkra. Men vissa gör innehåller Yohimbe, en riskfylld ört som kan orsaka snabb puls, högt blodtryck och yrsel. Försiktighet bör iakttas vid administrering av utvidgningen piller och alla visade sig innehålla Yohimbe ört bör motarbetas.

4. Naturlig penisförstoring: Den naturliga metoden penis utvidgningen använder sig av övningar i att utvidga din penis. Övningen är riktat mot att expandera svampen som vävnaden i penis och eftersom denna vävnad expandera, blodet kapacitet av penis utvecklar och resultatet till en permanent förstoring av penis längd och omkrets.

Naturlig penisförstoring Effektivitet: Det mest effektiva sättet för att förstora penis storlek permanent är genom den naturliga penis metoden utvidgningen. På grund av den mycket blodflödet till penis, kommer du att se ett bra resultat efter några veckor att utföra övningen.

Naturlig penisförstoring Säkerhet: Det här är verkligen den säkraste metoden för att förstora en penis. Med den här metoden har du kontroll över hur mycket tryck Du lägger när du tränar.

Det bör noteras att det enda sättet att varaktigt öka din penis storlek på ett säkert och effektivt sätt är genom naturlig metod penisförstoring.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one